Égő avar, ütközés két keréken Hajdú-Biharban

Akt.:
Égő avar, ütközés két keréken Hajdú-Biharban
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – A kedd éjszakai halálos gázolásokon túl is akadt feladata a rendőrség, a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat munkatársainak.

Balmazújvároson, a Kodály Zoltán utcában egy lakóház udvarán növényi hulladék égett három négyzetméteren. Kedden riasztották az esethez a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltókat, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal a tüzet eloltották. Az eset során szerencsére nem sérült meg senki, anyagi kár nem keletkezett.

Fotó: Matey István
Debrecen - Egy 22 éves fiatalembert gázolt el eddig tisztázatlan körülmények között egy autós kedd éjszaka a 4-es számú főúton, Apafa és Pallag között. A gyalogos az ütközés során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. [caption id="attachment_3645294" ali...

Az M3-as autópályán, a kétszázkilencedik kilométerszelvénynél az út mellett harminc négyzetméteren égett az avar. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Kedd este Debrecen belterületén személygépkocsi kerékpárost gázolt, aki súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Fotó: Matey István
Debrecen - Egy 40 év körüli férfit gázolt el eddig tisztázatlan körülmények között egy autós kedd éjszaka a Szoboszlói úton, az egyik ismert vendéglőnél. A gyalogos az ütközés során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. [caption id="attachment_3645307" a...

Szerdán reggel Berettyóújfaluban személygépkocsi motorossal ütközött, akit súlyos sérülésekkel vittek kórházba a mentők.Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés