Asztrológia

2015.09.27. 07:45

Napi horoszkóp - 2015. szeptember 27.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

A sors ismét tartogat az Ön számára meglepetést. Ennek a kitérőnek azonban most nem tud örülni. Szerette volna a napját a tervei szerint eltölteni, azonban a váratlan esemény ezt alapjaiban borította fel. El kell fogadnia és alkalmazkodnia kell hozzá, változtatni rajta ugyanis nem tud. Keresse a jót a rosszban, hisz nem véletlen, hogy éppen Önnel és éppen most történik mindez. Csak meg kell találnia az értelmét.

Bika

04.21 – 05.21

Úgy érzi, aknamezőn táncol. Váratlanul robbannak Ön körül azok az időzített bombák, melyekről ugyan tudott, de nem gondolta volna, hogy már most foglalkoznia kell velük. Abban reménykedett, lesz még ideje felkészülni és majd egyesével is megoldhatja azokat. De nem így alakult, egyszerre szakad minden a nyakába. Azt sem tudja, hogyan kezdjen hozzá. Komoly szellemi megterhelést okoz a mai nap nehézségeinek leküzdése.

Ikrek

05.22 – 06.21

Ne veszítse el a hitét saját magában még akkor sem, ha a környezetében élők igyekeznek elbizonytalanítani. Igenis jó az elképzelése, bár valóban még nem dolgozta ki alaposabban. De erre még van ideje és lehetősége, csak ragaszkodjon hozzá. A mai napon azonban már ne foglalkozzon ezzel, legyen igazi csapatjátékos és segítse mások elképzelései megvalósítását. Ezzel legalább tapasztalatokat is szerezhet a későbbiekre.

Rák

06.22 - 07.22

Több olyan veszekedés részese lesz, melyekből szeretett volna kimaradni. Azonban a sors úgy hozta, hogy belekeveredik és ha már ott van, akkor Önnek kell a békebíró szerepét is felvállalni. Legyen türelmes és megértő, hallgasson meg minden felet és csak akkor hozza meg a döntését, ha teljesen biztos abban, hogy helyesen cselekszik. Válassza meg a szavait ügyelve arra, hogy egyetlen felet se bántson meg a mondandójával.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Onnan jön a támadás, ahonnan nem is számított rá. Azt gondolta, maradéktalanul megbízhat abban az emberben, így nem is tudott felkészülni erre. Nem lesz ideje azonban a helyzetet értékelni, hisz most a legfontosabb, hogy a károkat enyhítse. Bizalmas információk látnak napvilágot, önálló útra kelnek és Ön csak követni tudja az eseményeket. Mindenesetre komoly leckét kapott az élettől, a tanulságok levonásával ne várjon túl sokat.

Szűz

08.24 - 09.23

Nehezen képes felvenni azt a tempót, amit mások diktálnak Önnek. Képtelen összpontosítani, a kapkodás azonban nem a legjobb tanácsadó. Igyekezzen kiszakadni néhány percre a taposómalomból, hogy értékelhesse a kialakult helyzetet. Ne akarjon irányítani, fogadja a dolgokat úgy, ahogyan érkeznek és a legjobb tudása szerint megoldani az Önre háruló feladatokat. A nap végére ismét összeszedetten old meg egy családi nézeteltérést.

Mérleg

09.24 - 10.23

Mindenki jobban jár, ha nagy ívben elkerüli Önt. A hangulata csapnivaló, képtelen uralkodni a dühkitörésein. Ha valami nem az elképzelései szerint alakul, úgy érzi, összedől a világ, nem tud változtatni, görcsösen ragaszkodik ahhoz, hogy az eseményeket visszaterelje abba a mederbe, ahogyan tervezte. Mivel ez nem megvalósítható, így egyre inkább csúszik ki a talaj a lába alól, a nap végére teljes lesz a káosz.

Skorpió

10.24 - 11.22

Nyugtalanul ébred és innentől az egész napja is csapnivalóan alakul. Türelmetlen, ideges, ha pedig valaki ellent merne mondani, jobban teszi, ha menekül. Tegye meg azt a szívességet, hogy igyekszik visszavonulni és elsősorban olyan munkákat végez, melyekkel egyedül is boldogul. Szerencsére a családja már ismeri ezt az oldalát, így számíthat arra, hogy lesz ideje és lehetősége értékelni a mai napon történteket.

Nyilas

11.23 - 12.21

Zavarosan alakul a napja és ezt elsősorban saját magának köszönheti. Kapkod, mindenbe belefog, de elszáll a kedve és félbehagyja. Ezzel azonban mások idegein táncol, hisz számítanának Önre, de lehetetlenség kitalálni, mit, mennyit hajlandó elvégezni, mikor kell átvenni Öntől egy adott feladatot. Próbálja meg összeszedni magát, mielőtt végképp magára haragít mindenkit és azt kell észrevennie, hogy egyedül marad.

Bak

12.22 – 01.20

Úgy ébred, hogy ezen a napon csak nyerhet és ezzel a lendülettel veti bele magát a teendői sorába. A magabiztosságának köszönhetően valóban remekül alakulnak a dolgok és azt kell megállapítania, hogy nincs egyedül. Ne feledkezzen meg a barátairól sem, akik különösen ilyenkor igénylik a társaságát, hisz ilyenkor lehet Önnel őszintén beszélgetni, tud adni olyan tanácsokat, melyek kihúzzák őket a gödörből.

Vízöntő

01.21 – 02.19

Lépjen a tettek mezejére. A fejében már összeállt a terv, minden nehézséget felmért és elképzelte azt is, hogyan tudná elkerülni a buktatókat. Végre megvan Önben az erő és az elszántság, hogy az elképzeléseivel előálljon és segítséget toborozzon. Ne habozzon, ennél szerencsésebb csillagzat egyhamar nem fog Önre ragyogni. Magabiztosságának köszönhetően villámrajtot vesznek az események.

Halak

02.20 - 03.20

Kipihent és nyugodt, ilyenkor tud igazán alkotni. Remek gondolatok fogannak meg a fejében és képes ezeket alaposan kidolgozni, de még ahhoz is érez magában kellő energiát, hogy a megvalósításukba belekezdjen. Sugárzik Önről az elégedettség, ennek köszönhetően hamar talál segítséget még akkor is, ha nem keres. Ilyenkor ugyanis rendkívül vonzó személyiség, aki mellett tartózkodni lelki feltöltődést jelent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!