szon-sportoldal

2008.03.19. 11:12

Újpest- és MTK-verő Nyírsuli

<p>Igazi nagy halakat fogtak ki a Nyírsuli utánpótláscsapatai a hétvégén: az ifik az Újpesthez látogattak, és a nagyobbak mellett az U17-esek is csaknem győzelemmel tértek haza. A serdülők közül a 13 esztendősök verték meg az MTK-t.</p>

Kiemelt ifjúsági bajnokság
U 19: Újpest–Nyírsuli 1–2 (0–1)
Nyírsuli: Gazsi – Hokk Á., Bodó, Matejkó, Csáki J. – Papp Á., Makai – Lakatos L., Csáki R., Gondor – Horváth Z. Edző: Szatke Zoltán. Küzdelmes, kemény mérkőzésen sikerült elhoznia a nagyon fontos három pontot a Nyírsulinak. A mérkőzés végén már kettős emberhátrányban küzdött a vendégcsapat, de remek hozzáállással sikerül megőrizni az előnyt. Gól: Lakatos L., Gondor. Kiállítva: Gondor, Horváth Z. Jó: az egész vendégcsapat.
U 17: Nyírsuli–Újpest 6–5 (3–0)
Nyírsuli: Sánta (Janda) – Hokk B., Papp L., Pócsi, Torma (Ignéczi) – Ráti, Bíró, Kövér, Szabó F. – Lengyel (Batizi), Makula. Edző: Gáspár László. Durva szélsőségek jellemezték a vendégcsapat játékát: 0–3-rúl és 1–4-ről fordítottak 5–4-re tizenöt perc alatt, mégis két újabb figyelmetlenség következtében elmaradt a nagy bravúr. Gól: Makula 2, Batizi, Kövér, Ráti. Jó: Makula, Batizi, Ráti.
Másodosztályú ifjúsági bajnokság
U 19: DVTK A–Nyírsuli II 0–2 (0–2)
Gól: Soós, Opálenik.
U 17: DVTK A–Nyírsuli II 1–1 (0–1)
Gól: Somogyi.
Kiemelt serdülőbajnokság
U 15: Nyírsuli–MTK 0–7 (0–1)
U 13: Nyírsuli–MTK 3–1 (2–1)
Gól: Ecsedi, Németh, Majoros.
Másodosztályú serdülőbajnokság
U 15: Eger–Nyírsuli II 5–4 (0–2)
Gól: Fekete 2, Szaffián, Fabu.
U 13: Eger–Nyírsuli II 1–2 (1–1)
Gól: Istenes, Kapin D.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!