szon-sportoldal

2008.03.29. 20:10

Atom-csapás a ráadásban

<p>A 92. percben még vezetett a Nyíregyháza Spartacus, mégis alulmaradt a Pakssal szemben.</p>

Sötét véget ért a Nyíregyháza Spartacus első villanyfényes bajnokija. Amikor a szünetben kigyúltak a lámpatestek, még gól nélküli döntetlenre állt a Paks elleni meccs szombaton délután. A Welton Silvát váltó Szilágyi Norbert hamar bizonyította, hogy jó csere volt, a térfélcserét követően szűk negyedóra múltán a Szpari vezetett. A 75. percben olyannyira megsérült a csatár, hogy fájdalmas arccal bandukolt az öltözőbe. Igenám, de akkorra már nem maradt több cserelehetőségük, emberhátrányban kezdték a hajrát a fényes győzelemben reménykedő házigazdák.

Gellei Imre két támadó szellemű játékost küldött a pályára, akik közül Weitner a 93. percben egyenlített. Derült égből villámcsapásként érkezett a gól, ám mint kiderült, utána borult csak be igazán. Újabb két perc elteltével tizenegyest ítélt a játékvezető, Tököli pedig értékesítette azt. Fordított a Paks, és akkor már felerősödtek a sérelmek, mondván elmaradt egy vélt tizenegyes, és a hosszabbítás időtartama miatt is nemtetszésüket fejezték ki a feldühődött szurkolók.

Nyíregyháza Spartacus–Paks 1–2 (0–0)

Városi stadion, 2500 néző, v.: Sápi (Szpisják, Albert)
Nyíregyháza Spartacus: Illyés – Miskolczi, Bagoly, Ambrusz, Cornaci – Lippai, Mboussi, Kovács B. (Zaleh, 55.), Granát (Vukadinovics, 66.) – Dosso, W. Silva (Szilágyi N., 46.). Klubmenedzser: Révész Attila.
Paks: Kovács A. – Kriston, Éger, Salamon, Hanák (Molnár Z., 63.) – Heffler (Weitner, 78.), Böde, Zováth, Báló (Balaskó, 76.) – Kiss T., Tököli. Vezetőedző: Gellei Imre.
Gól: Szilágyi N. (59.), illetve Weitner (93.), Tököli (95., 11-esből).
Sárga lap: Kriston (25.), Miskolczi (73.), Cornaci (75.).

 

Ezek is érdekelhetik