szon-sportoldal

2007.12.01. 08:06

Jelölés után jöhet a szavazás

<p>Szabolcs - Szatmár-Bereg - Igen aktívak voltak a Kelet-Magyarország olvasói és internetes portálunk, a www.szon.hu oldal látogatói a szerkesztőségünk által első ízben kiírt „Szavazzon az év focistájára!” játék kapcsán.</p>

Péntek este lezárult a játék első része, vagyis a jelölés, a tizenöt legtöbb szavazatot kapott futballista csatlakozik ahhoz a tizenöt játékoshoz, akit szerkesztőségünk úgymond kiemelt. Így kialakult egy harmincas névsor, melynek tagjaira a Szabolcs Online-on szombattól, a Kelet-Magyarországban megjelenő szelvényen a jövő hét elejétől lehet szavazni. A szavazás egészen december 20-ig tart, akkor derül majd ki, hogy az olvasók és a honlaplátogatók kit tartanak 2007 legjobb megyebeli futballistájának.

Ami a jelölést illeti, portálunkon és az újságban beküldött szelvényeken 167 labdarúgó nevével találkoztunk, az első tizenöt közé jutásért virtuálisan is hatalmas harc alakult ki. A továbbiakban rájuk és a „kiemelt” játékosokra is lehet szavazni.

 

SZAVAZZON AZ ÉV FOCISTÁJÁRA ITT!!!!

 

A játékban résztvevő harminc megyebeli labdarúgó névsora

Szerkesztőségünk jelölése alapján. NB I.: Bagoly Gábor, Claudiu Cornaci, Montvai Tibor (Nyíregyháza Spartacus). NB II.: Kozma Attila, Szabó Róbert (Baktalórántháza), Iván Attila, Mező Ádám (Tuzsér). NB III.: Balázsi Péter (Várda SE), Papp Zoltán (Nyírmada), Vass Zoltán (Balkány). Megyei I. osztály: Balogh Gyula (Kemecse), Fazekas Viktor (Tiszavasvári). Megyei II. osztály: Kerekes Miklós (Ófehértó), Deák Béla (Gyulaháza), Bákonyi György (Nyírcsaholy).
A közönségszavazatok alapján. NB I.: Filip Lazareanu, Lippai Ákos, George Menougong (Nyíregyháza Spartacus). NB II.: Márkus Gyula (Baktalórántháza), Dancs Béla, Fodor András (Tuzsér). NB III.: Tóth Szilárd (Nyírmada), Deák István (Várda SE), Farkas Márton, Haburcsák Bertalan (Volán-Sényő). Megyei I. osztály: Dancs Attila, Pásztor Attila, Török István (Mándok). Megyei II. osztály: Fintor Sándor (Demecser), Bíró Tamás (Sonkád).

 

 

Olvassa sportoldalainkat:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!