SZON - Sport - Kézilabda

2008.04.11. 08:31

Alkalmassági vizsga Tatán

<p>Ami fix: a Nyíregyházi KSE élvonalbeli kézilabdacsapatának szombaton Tatán lesz jelenése – ugyancsak szentírás, hogy a felek jövőre az NB I B-ben mutatják meg magukat. <A href="http://apps.szon.hu/download/kmtippek/m_ltid_z_77.pdf"><IMG height="10" src="http://www.szon.hu/SysRes/Sites/SZON/Pics/Icons/download.gif" width="9" border="0" />&#160;<B>A két csapat Nyíregyházán játszott mérkőzésének tudósítása letölthető </B></A></p>

Immár legfeljebb az utolsó hely elkerülése érdekében tusakodhatnak: nyírségi oldalon pedig továbbra is azt fürkészik, jelen játékoskeretből ki lehet alkalmas a következő évadban tervezett feltámadásra.

– Mi mást mondhatnék: mindent megteszünk, hogy ebből a meccsből a lehető legtöbbet hozzuk ki – hangoztatta Bartha Dénes, az NYKSE edzője. – Ugyanakkor tovább romlottak kilátásaink. Farkas Roland hetek óta nem teljesen egészséges, bár Bancsók állapota sokat javult, ő is sérülten szerepel.

Sajnos, Kovács László számára véget ért az idény, bokaműtéten esett át a héten, az orvosok szerint hónapokat kell kihagynia. Így, persze nem lesz egyszerű dolgunk, egyébként is háromesélyesnek tartom a mérkőzést, remélem a fiúk jó teljesítménnyel igyekeznek bizonyítani, hogy alkalmasak a közeljövő feladataira.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!