SZON - Jegyzet

2008.07.04. 11:44

Vagy kánikula van, vagy mocskos hideg

<p>Lassan tényleg eljutok oda, hogy nem tudom, mit kellene felvennem, hogy jó legyen aznapi közérzetem! <STRONG>Tatjana jegyzete</STRONG></p>

Egyik nap lerhad rólam a szoknya is, másik nap meg megfagyok hosszú nadrágban és hosszú ujjú pulcsiban - és ráadásul olyan nap is van, amikor legalább háromszor megázok. Csodás!

Mi történt ezzel a Szent Péterrel? Próbára tesz bennünket, vagy ez csak véletlen, hogy ilyen hőmérséklet-ingadzás állandósult? Nem tudom, mert nem értek hozzá. Csak egyben vagyok biztos:

Régen meg tudtam tervezni, mit pakoljak a hétvégi kirándulásra, most meg hiába időjárás-előrejelzések tömkelege, hiába technikai fejlődés, amellyel - elvileg -megállapítható a várható zápor, zivatar, miegymás, mégsem jönnek be a jelentések.

Egyik este hazaérek csurom vizesen - az izzadtságtól -, másnap reggel a szakadó esőtől leszek bőrig ázva. Csak annak örülök, hogy nem vagyok érzékeny az időjárás-változásra, mert már rég elmentem volna - melegebb éghajlatra!

Kapcsolódó cikkek:

  • Változékony idő várható a hét végén
    Kíváncsi Ön arra, érdemes-e hétvégére kirándulást, strandolást, túrázást tervezni, vagy inkább maradjon a négy fal között? Pinkova László, a tornyospálcai, fiatal időjós elárulta!

  • A tornyospálcai srác megmondja, milyen idő lesz!
    Van egy tizennyolc éves, érettségire készülő srác Felső-Szabolcsban, akinek nem elég a végtagjain található ujjak száma arra, hogy megszámolja: mennyien kérdezik meg tőle napota, hogy milyen idő lesz!  

  • Olvasó kérdez: Megőrült az időjárás?
    Egyik nap esernyőért és kabátért nyúl az ember, másik nap napszemüvegért! Mi a magyarázata az utóbbi időben tapasztalható hirtelen időjárás-változásoknak? – kérdezte rohodi olvasónk.

  • - Tatjana -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!