SZON - Jegyzet

2008.05.22. 13:54

Mellettem csattant egy köpés...

<p>Én aztán nem sokat járok bulizni, főleg nem diszkó-jellegű szórakozóhelyekre, de egy biztos: valami mindig történik, ha mégis kivételt teszek!</p>

Nem volt ez másként legutóbb sem, mikor - magam sem tudom, milyen indíttatásból -, mégis elmentem szétnézni a Nyíregyházi éjszakában.

Egy darabig elcsücsültünk egy kerthelyiségben, ami a kellemes tavaszi estében jól esett. Aztán a barátok gondolták, mi lenne, ha továbbállnánk, és elmennénk egy diszkó-szerű helyre, ahol lehet táncolni, és így folytatnánk az esti rögtönzött partit.

Menjünk - gondoltam magamban, majd odaérve rájöttem: mi öten-hatan hoztuk rendbe az átlagéletkort, mert a mi korunkkal együtt, talán-talán megvolt a 18-as. Mondom: talán.

Természetesen leülni nem volt hová - hát nem is arra vannak kitalálva ezek a helyek, hogy leüljön az ember lánya. Ácsorogtunk itallal a kezünkben, ordítottunk, hogy értsük egymás szavát, amikor egy dűlöngélő fiatal fiúra lettem figyelmes, aki egyre csak közeledett felém. És sajnos oda is ért!

Laza mozdulattal felém dőlt, megtámasztotta elcsukló testét, köpött egy nagyot (aminek csattanását még a bömbölő zenében is tisztán lehetett hallani), és továbbállt a mosdó felé. Ha jól sejtem, ott jött ki a további gyomortartalom.

Szép, gondoltam, majd vettem a kabátom, és én is továbbálltam...haza. Sajnos egy darabig megint nem kívánok a nyíregyházi éjszakában mulatni...

Kapcsolódó cikkek:

  • 15 évesen még szűz? Hú, de ciki!
    A tizenévesek legtöbbje a haveri nyomás miatt „esik túl” az első szexuális együttléten. Szokták mondani, hogy a mai tizenévesek korán érnek. 

  • Mit üzen a festett köröm a pasiknak?
    Aki a hét végén ellátogatott a Kereskedelmi és Iparkamara által rendezett Szabolcs-Kupa fodrász-, kozmetikus és műköröm építő- és díszítő versenyre azt is megtudhatta: körmünk szépsége egészségünket, igényességünket is tükrözi.

  • Ki vigyáz a fiatalokra, ki óvja meg őket a drogtól?
    Kinek a felelőssége, ha péntekenként 13 éves gyerekek randalíroznak félájultan az utcán? Tudja-e a szülő, hol van esténként a gyermeke, miként mulat ma a 8.a?
    Olvasóink véleménye:

- VK -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!