Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.30. 08:22

Motoros ütközött egy autóssal Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Hétfő reggel a Vasvári Pál utca – Erdő sor kereszteződésben motoros karambolozott egy autóval, egy személy megsérült. <dia width="900" height="700" alt="Motoros ütközött egy autóssal Nyíregyházán 2008.06.30."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Motoros__tk_z_tt_egy_aut_ssal_Ny_regyh_z_n__1/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Motoros ütközött egy autóssal Nyíregyházán 2008.06.30." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-motoros-baleset-gazolas-nyiregyhaza-utkozes_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A helyszíni információ szerint az autó a Vasvári Pál utcán haladt a balváros irányába. A motor ugyanekkor az Erdő sor felől érkezett a kereszteződésbe, ahol a két gépjármű összeütközött. Az irányát vesztett motor kirepült a Vasvári Pál utca felé, a rajta ülő férfi felcsapódott a gépkocsi elejére, majd a földre zuhant.

Többen siettek a segítségére, majd a mentők kórházba vitték a sérültet, a rendőrök pedig eljárás során tisztázzák, melyik járművezető hajtott tilos jelzés ellenére a kereszteződésbe.
A reggeli csúcsforgalmat így torlódás is nehezítette.

Kapcsolódó cikkek:

  • Ütközés sérülésmentesen Kisvárdán
    Szombat este a Daewoo a Madách úton haladt Kisvárda belterületén. A vezető egyenesen akart továbbmenni, de nem adott elsőbbséget a neki jobbról, a Tátra úton érkező Ladának. 
  • Koccanás az iskola előtt
    Két autó ütközött össze Nyíregyházán, az Erdő sor elején, személyi sérülés nem történt.  
  • Oszlopnak ütközött egy autó Dögénél
    Csütörtök délelőtt Döge Kossuth utcán egy balra ívelő kanyarban tisztázatlan okból jobbra kisodródott egy VW típusú személygépkocsi, és villanyoszlopnak ütközött.
  • Borulás, és műszaki mentés Máriapócsnál
    Csütörtök reggel 06:00 után pár perccel Máriapócs Nyírbátor között egy személygépkocsi árokba borult.
  • Ütközés Székelynél
    Szinte rutinszerűen kell a Székely közelében lévő keresztutak valamelyikéhez vonulni a rendőröknek közúti baleset miatt, szerda este is ez történt, amikor két autó karambolozott egymással.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!