Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.21. 06:06

Oltottak, pedig nem is égett

<p>Nyíregyháza - Ön mit szólna ahhoz, ha tűzoltók tűzoltóautóról locsolnák a füvet és a virágokat a kertjében? Meglepődne, ugye?&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/tuzoltok-locsolas-nyiregyhaza.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Pedig bizony megteszik néha - igaz, csak saját portájuk előtt.

A szóban forgó tűzoltó fiúk egy 640 órás tanfolyamon vesznek részt. Tűzhöz még nem mehetnek, ám sokat gyakorolnak azzal, hogy locsolják a Nyíregyházi Tűzoltóság előtti füvet és fákat: sokat számít, mert így érzik a tűzoltóautó csövében uralkodó nyomást - tudtuk meg Lipták András főtörzsőrmestertől.

Kapcsolódó cikkek:

  • WC-be szorultál - Segít a tűzoltó?!
    Hétfő este nem tudtam sírjak e vagy nevessek amikor az ügyeleti eseményeket firtatva azt hallottam, egy nyíregyházi szórakozóhelyre azért vonultak ki a kataszrtófavédelmisek, hogy kimentsenek egy vendéget a WC-ből.

  • Beszorult ajtó miatt hívtak tűzoltókat
    A sátoraljaújhelyi tűzoltókat riasztották percekkel ezelőtt. A Sárospatakról érkezett bejelentés szerint ugyanis a Katona József utcában lévő társasház egyik ajtaja ugyanis "beszorult".

  • Tűzoltó gépjárművezetői verseny Ibrányban
    A Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Megyei Tűzoltószövetség közös rendezésében XXI. alkalommal kerül megrendezésre a megyei tűzoltó gépjárművezetői verseny. 

- Vékony Katalin -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!