Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.27. 10:56

Itthon maradt, mégis nyert !

<p>Olvasónk és aktív levelezőnk, városvitánk gyakori hozzászólója Fazekas Ágnes munkáját siker koronázta, talán ezen is felbuzdulva, no meg csalódása okán szívesen segítené a minisztériumi munkát gyakorlati tapasztalataival.</p>

- Nem megyek (mentem) Szöulba, az első és legnagyobb Női Találmányi Kiállításra, pedig ott volt mindenki, aki számít ebben a világban. Az anyagom  kijutott, de a hivatal, aki ígérte , és a támogatást megadta ugyan a kiutazáshoz és a szálláshoz- de a jelzett határidőre nem- így a repjegy és a szállás is inaktiválódott.

Ugyan kimehettem volna a saját pénzemen kb. 500 ezerért, de mivel az elmúlt 10 évben sehonnan semmilyen módon nem tudtam támogatást lehívni mint magányos feltaláló - ez sem sikerült. Hallom, Kutatási Miniszterünk lesz, persze bennünket onnan is ki fognak felejteni és továbbra is csak a saját kutatásaikat fogják favorizálni. Majd az egyetemek, és  akiknek pénzük lesz és akik "Őket" is tudják pénzelni, majd azok "tudósok " lesznek!

Hiába szerzünk az országnak dicsőséget, senki sincs aki  felkarolna minket. Ha most tehetném, számon kérném azokon akik felelőtlenül, a saját lehetőségüket nem ismerve, 50 - 70  társamat felrángattak sürgősen Budapestre! Azt is szeretném, ha valaki engem delegálna  a mostani Kitalálói- Kutató  Minisztériumba, talán az én " paraszti logikám" segíthetné a munkájukat - írta Fazekas Ágnes, akinek munkáját távollétében is díjjal jutalmazták a világkiállításon. Ezúton is gratulálunk és további sikereket kívánunk. (a szerk.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!