Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.18. 10:46

Óráról-órára változik az állás

<p>Folyamatosan érkeznek a szavazatok: nincs már olyan értékünk, mely még nem kapott voksot, így hát valamennyi döntős gyűjtögeti a szavazatokat.</p>

Az elmúlt héten elindult a szavazás: a beérkezett ajánlások közül a Szabolcs-Szatmár-Berg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Turisztikai Tagozata választotta ki azokat, melyek a döntőbe kerültek, s melyek közül kikerül majd a megye hét csodája. Folyamatosan érkeznek a szavazatok: nincs már olyan értékünk, mely még nem kapott voksot, így hát valamennyi döntős gyűjtögeti a szavazatokat.

Pénteken délelőtt az élen holtverseny volt: Nagykálló-Harangod és a laskodi református templom egyaránt 7,39 százaléknyi szavazattal büszkélkedhetett, a több napon át vezető csengeri református templom azonban kicsit visszaesett: tegnap délelőtt 5,74 százalékon állt. A nyírparasznyai görög katolikus templom ikonosztázionja a szavazatok 4,66 százalékát szerezte meg eddig, a nyírkarászi földvár pedig a 3,92 százalékát, szorosan mögöttük a géberjéni Jékei kripta áll, 3,71 százalékkal.

A szavazásra még közel négy hét áll a rendelkezésükre, így a jelenlegi elsőkből lehetnek még utolsók, és fordítva: mindenki számára adott a lehetőség, hogy a neki legjobban tetsző, a szívéhez leginkább közel álló épített vagy természeti értékre leadja voksát a 7csoda.szon.hu oldalon.

- Száraz Ancsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!