Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.12. 17:10

Midibusszal bővült a 24-es járat Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Április 15-től változik a Kistelekiszőlőbe közlekedő 24-es autóbuszjárat menetrendje. Új járat indul munkanapokon az autóbusz-állomásról 6:20-kor és Kistelekiszőlőből 6:45 órakor.</p>

A nyíregyházi képviselő-testület a múlt év végén döntött arról, hogy 20 millió forint támogatást nyújt Kistelekiszőlő közösségi közlekedésének javítása érdekében. Egy új midibusz beszerzésével már négy ilyen jármű vesz részt a helyi menetrendszerű forgalomban, amelyek főként Nyíregyháza külső városrészeinek jobb kiszolgálását segítik.

Ennek eredményeként április 15-től változik a Kistelekiszőlőbe közlekedő 24-es autóbuszjárat menetrendje. Új járat indul munkanapokon az autóbusz-állomásról 6:20-kor és Kistelekiszőlőből 6:45 órakor.

Napközben és késő este is szerepelnek új járatok a menetrendben, azonban ezek a járatok a „Rugalmas közlekedési rendszerben” kerülnek meghirdetésre, ami azt jelenti, hogy csak akkor közlekednek majd, ha a járat indulása előtt legalább egy órával előzetesen 1 fő telefonon igénybejelentést tett a rugalmas közlekedési rendszer feltételei szerint – tájékoztatta lapunkat Danku Andor, a Szabolcs Volán Zrt. helyi személyszállítási üzletág vezetője.

- Lefler György -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!