Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.22. 16:42

Vezetés közben telefonált a buszsofőr

<p>Nyíregyháza - Ez idő alatt utasunk nem érezte magát biztonságban, mivel beszélgetés közben a kormányt több esetben is elengedte, hogy sebességet tudjon váltani.A gépkocsivezetőnk elismerte, hogy vezetés közben valóban telefonált. </p>

– A Kelet-Magyarország 2008. március 5-én az „SMS a Keletnek” rovatában megjelent cikkre az alábbiakat közöljük – tájékoztatta a lapunkat Ignácz László vezérigazgató nevében Danku Andor, a Szabolcs Volán Zrt. helyi személyforgalmi üzletág vezetője.

– Olvasójuk azt kifogásolta, hogy 2008. február 26-án a Kertvárosból 19.22 órakor induló 17-es járaton a Derkovits utcai megállóban szállt fel, ekkor az autóbusz vezetője már telefonált, elmondása szerint a Búza téri, vagy a Vay Ádám körúti megállóban fejezte be a beszélgetést. Ez idő alatt utasunk nem érezte magát biztonságban, mivel beszélgetés közben a kormányt több esetben is elengedte, hogy sebességet tudjon váltani.

A gépkocsivezetőnk elismerte, hogy vezetés közben valóban telefonált. Ezt súlyos vétségnek tekintjük, ezért vele szemben munkáltatói jogkörgyakorlója megfelelő szankciót alkalmazott. Olvasójuktól ezúton is elnézést kérünk – írta levelében Danku Andor.

- Lefler György -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!