Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.21. 17:57

Tízpróbáztak az ovisok Tiszadadán

<p>Tiszadada - A programban különböző akadályokat kellett a kicsiknek leküzdeniük, volt lépegető verseny nyári sí használattal, zsákban futás, labdagurítás, talicskázás, rollerverseny és legvégül egy húsvéti asztalt kellett megteríteniük.</p>

Hagyomány már Tiszadadán, hogy húsvét előtt megrendezik az óvodások tízpróbáját. A játékos sportversenyen a környező települések óvodái is képviseltették magukat hat-hat fős csapattal.

Érkeztek gyermekek Tiszanagyfaluból, Tiszavasváriból, Tiszadobról, Tiszaeszlárról és Kisfástanyáról. A programban különböző akadályokat kellett a kicsiknek leküzdeniük, volt lépegető verseny nyári sí használattal, zsákban futás, labdagurítás, talicskázás, rollerverseny és legvégül egy húsvéti asztalt kellett megteríteniük, természetesen a lehető legrövidebb időn belül.

A nemes versengést végezetül Tiszanagyfalu óvodásai nyerték, kevés kivétellel ők valamennyi versenyszámban a maximális pontot szerezték meg. A dobogó második fokára a tiszadobi versenyzők állhattak, a tiszavasváriak pedig a harmadik helyet szerezték meg. A helyi önkormányzat a sok-sok sportszer mellett egy-egy tortával kedveskedett a csapatoknak – tájékoztatta portálunkat Tarnai László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!