Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.07. 06:35

Teherjármű lökött fel egy gyalogost Ibrány és Nagyhalász között

<p>Ibrány, Nagyhalász - Súlyos sérülést szenvedett egy gyalogos, akit Ibrány és Nagyhalász között egy teherjármű furcsa körülmények között lökött el. <dia width="900" height="700" alt="Teherjármű lökött fel egy gyalogost Ibrány és Nagyhalász között 2008.03.07."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Teherj_rm__369__l_k_tt_fel_egy_gyalogost_Ib/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Teherjármű lökött fel egy gyalogost Ibrány és Nagyhalász között 2008.03.07." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/gyalogosgazolas.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Úgy tudni, hogy már valamelyik arra járó autós tett bejelentést, miszerint sötét ruhában, az úttesten járkál bizonytalan mozgással egy férfi csütörtök este. Az Ibrány irányából Nagyhalász felé tartó pótkocsis teherjármű vezetője volt a balszerencsés, aki találkozott vele.

A gyalogos a nem hivatalos értesülés szerint megfordult, és kézzel a fékező járműre támaszkodva akart valahogy védekezni, de a mély árok miatt nem tudott hátrálni, a teherautó sofőrje pedig oldalra kormányzott, de a hosszú járműszerelvénnyel nem tudta gyorsan kikerülni a gyalogost.

A rendőrségi eljárás tisztázza, ki felelős a balesetért.

Kapcsolódó cikkek:

Gyalogost sodort el egy kisbusz Kisvárdán
Kisvárda belterületén, az Iskola téren egy gyalogos nő szaladt keresztbe az úton a gyalogosátkelőtől kb. 2 m-re. Feltehetően nem figyelt, és egy érkező autó elütötte.

Hajléktalan gyalogos lépett egy autó elé
A kocsi a bal oldalával elsodorta, és a gyalogos súlyos sérülést szenvedett, a mentők kórházba vitték.

Súlyosan sérült a gyalogos
Újfehértó belterületén egy munkagép gyalogost gázolt. A szerencsétlenül járt helyi lakost súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!