Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.05. 09:45

Koccanás a Hunyadi utcán Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Két autó ütközött egymásnak szerda délelőtt Nyíregyházán, személyi sérülés nem történt, és az anyagi kár sem tűnt jelentősnek, de az egyik jármű nem tudott továbbmenni. <dia width="900" height="700" alt="Koccanás a Hunyadi utcán Nyíregyházán 2008.03.05."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Koccan_s_a_Hunyadi_utc_n_Ny_regyh_z_n_2008_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Koccanás a Hunyadi utcán Nyíregyházán 2008.03.05." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-080305kocc_ps_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A koccanás nem okozott túl nagy torlódást, mert már a reggeli csúcsforgalom után történt szerda délelőtt Nyíregyházán.

Az elsődleges információ szerint a Hunyadi utcán haladt a belváros irányába egy VW Golf. Egy kapubejáró felől egy Suzuki vezetője próbált bekapcsolódni a forgalomba, és az érkező VW ekkor tolta el maga elől. A felek betétlap kitöltésével rendezték a felmerülő kárt.

Kapcsolódó cikkek:

Újjászületett Gyulatanyánál
Árokba vágódott és centikkel került el három fát egy autós kedden este I, de sérülés nélkül megúszta a bukást.

Túl sok rutin a Széchenyi utcán
Kedden este két autó karambolozott egymással Nyíregyházán, személyi sérülés ugyan nem történt, de az anyagi kár több százezer forint.

Gyermekgázolás Kéken
Kék községben egy gyerekcsoport mellett elhaladó személygépkocsi elsodort egy elészaladó kislányt, aki súlyosan megsérült.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!