Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.28. 16:35

Fidesz sajtótájékoztató:Bohóckodás volt a Jüttner-jelentés

<p>Nyíregyháza - A Fidesz megyei vezetése szerint Rodolfo könyvének címére - „Figyeljétek a kezemet, mert csalok„ – hajadzik az SZDSZ Tisztújító Küldöttgyűlésén és az azzal kapcsolatban legutóbb történt esemény-sorozat.</p>

A vizsgáló szerepkörből vizsgálttá minősült az SZDSZ megyei elnöke, Jüttner Csaba, aki a napvilágra került körülmények szerint Felbermann Endrével és Kiss Gyulával együtt alkotta azt a vizsgáló bizottságot, amelynek feladata volt feltárni a szabaddemokrata országos elnökválasztáson történt csalást. Eközben arra derült fény, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei küldöttek aláírásával is voltak nehezen magyarázható súlyos gondok, hangzott el a Fidesz megyei vezetőinek pénteki sajtótájékoztatóján.
Vinnai Győző a Fidesz megyei alelnöke Rodolfó „Figyeljétek a kezemet, mert csalok„ című könyvét előhúzva vont párhuzamot az SZDSZ tisztújító közgyűlésén történtekkel. Kifejtette: elfogadhatatlan, hogy egy megyei elnök nem tudja pontosan kik is a megyei küldöttek.
Tilki Attila megyei elnök – miután egy 2005-ös és egy 2007-es jelenléti listán bemutatta ugyanannak az SZDSZ-es küldöttnek a gyökeresen eltérő aláírását – nem rejtette véka alá véleményét: „ Állíthatom, hogy az SZDSZ megyei elnöke a történtek után morálisan megbukott. A Jüttner-jelentés egy bohóckodás volt, mivel az SZDSZ megyei elnöke nagyon jól tudta, mi történt valójában!„

- Galambos Béla -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!