Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.11.22. 06:08

A rostok nem restek!

<p>Nyíregyháza - Életmód napot tartanak november 24-én Nyíregyházán a Borbányai Művelődési Házban. Az ingyenes állapotfelmérések sorában megtalálható a vérnyomásmérés, homeopátiás voll-teszt, gyógymasszázs, hajgyógyászat és a grafológia is.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/a-rostok-nem-restek/cn/szon-news-km_01-20071121-054052"><IMG height="10" src="http://www.haon.hu/sysres/sites/haon/pics/icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>Egészséges életmód</B></A> [.pdf - 1,0MB]</p>

Szombaton 10 órától előadásokkal, életmód-tanácsadással és termékbemutatókkal várja az érdeklődőket a házigazda intézmény, az Egészségvédő Egyesület és az Egészségért Alapítvány.

Az ingyenes állapotfelmérések sorában megtalálható a vérnyomásmérés, homeopátiás voll-teszt, gyógymasszázs, hajgyógyászat és a grafológia is. Dr. Czégé Zoltánné úgy egyél, hogy szép legyél! avagy: A rostok nem restek címmel tart előadást, Szmolár Miklós az aktív jód egészségmegőrzésre gyakorolt szerepéről fejti ki gondolatait, Fodorné Szilágyi Judit pedig a kézírásunk titkaiba enged betekintést.

- Palicz István - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!