Sport

2019.02.03. 20:45

Balmaz: rosszul indult a tavasz

Balmazújváros - A 22. fordulóval folytatódott a Merkantil Bank Liga NB II. küzdelemsorozata.

Balmazújváros - A 22. fordulóval folytatódott a Merkantil Bank Liga NB II. küzdelemsorozata.

A Balmazújváros számára idegenben indult a tavasz, a Gyirmót FC Győr otthonában vizitáltak Toni Golem tanítványai vasárnap este. Az első félidő nem hozott gólt, a szünet után azonban négyszer is bevették az újvárosiak kapuját a hazaiak. Lipták, Szilvási és Nagy is betalált, utóbbi kétszer. Nem kezdődött hát jól a Balmaz tavasza, mely 4–0-ra kikapott.

A tények

GYIRMÓT FC GYŐR–BALMAZÚJVÁROS 4–0 (0–0)

Győr-Gyirmót, 375 néző. Vezette: Gaál Ákos (Király Zsolt, Kulman Tamás)

GYIRMÓT: Rusák – Varga P., Lipták, Szilvási, Széles I. – Nagy P., Kontár – Herjeczki, Strestík (Lázár P. 72.), Heffler N. (Présinger 85.) – Szarka (Horváth R. 81.) Vezetőedző: Szepessy László

BALMAZÚJVÁROS: Szécsi – Kovács N., Jagodics B., Bora, Király Á. – Domokos, Pongrácz – Ternován, Erdei (Berki 11.), Óvári (Kóródi 61.) – Zádori (Fekete Á. 66.) Vezetőedző: Toni Golem

Gólszerző: Lipták (1–0) az 50., Nagy P. (11-esből, 2–0) az 59., Szilvási (3–0) a 81., Nagy P. (4–0) a 87. percben

Mesterszemmel

Toni Golem: A négygólos vereség után nehéz bármit mondanom. Elemeztük a listavezetőt, tudtuk, hogy hosszú indításokkal próbálkozik, de a második félidőben nem találtuk a futballja ellenszerét. Nem sikerültek a letámadásaink, sok labdát veszítettünk, és pontrúgások után kaptuk a gólokat, pedig ezekre a szituációkra készültünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!