Sport

2019.01.11. 12:28

Kosicky megy, Sós visszatér?

Debrecen - A szlovák kapust nem marasztalták, a középpályás, Sós pedig állítólag újra lokista lesz.

Debrecen - A szlovák kapust nem marasztalták, a középpályás, Sós pedig állítólag újra lokista lesz.

Távozik a DVSC-től Tomas Kosicky, aki tavaly februárban érkezett a Lokihoz, de mindössze egy bajnoki mérkőzésen védett – adta hírül pénteken a debreceniek hivatalos honlapja. A szlovák kapus szerződése lejárt, és bár a debreceni klub opciós joggal rendelkezik, nem él a hosszabbítás lehetőségével. Lapunk úgy tudja, hogy a cívisvárosi vezetőség magyar kapust szeretne igazolni a helyére, akit jelenleg még keresnek.

Edzőmeccs szombaton

Az első számú hálóőr viszont hosszabbított: a 33 éves Nagy Sándor 2021 decemberéig írta alá új szerződését. Nagy 2017 nyarán igazolt a DVSC-hez. A magyar nemzetiségű játékos Ungvárról származik, a helyi Hoverla csapatában nevelkedett, ahol 15 évig védett. 2016 januárjától egy évig a Kispest játékosa volt, míg 2017 tavaszán a Gyirmót kapuját őrizte, onnan igazolt Debrecenbe.

A Lokiban eddig 49 NB I-es mérkőzésen védett. Nyáron a szurkolók őt választották meg az idény legjobb DVSC-játékosának. Az őszi szezonban mind a 18 bajnoki találkozót végigjátszotta.

Az nb1.hu úgy tudja, hogy visszatérhet a Lokiba Sós Bence. A középpályás nyáron igazolt a Vidibe, ott azonban kevés játéklehetőséget kapott, az élvonalban ötször, az NB III-as csapatban négyszer szerepelt.

Mivel Sós elégedetlen a jelenlegi helyzetével, váltani készül, állítólag a labdarúgó igen közel van ahhoz, hogy visszatérjen a DVSC-hez.

A klub nem erősítette meg információnkat, de állítólag az érdekeltek tárgyalnak arról, hogyan és milyen formában öltözhetne Sós Bence újra piros-fehérbe.

A Loki szombaton 13 órától edzőmeccset játszik MFK Zemplín Michalovce csapatával Pallagon, zárt kapuk mögött.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!