Sport

2018.08.08. 16:02

DVSC vs. MTK jövő pénteken

Debrecen - Mint ismert, a DVSC a MOL Vidi FC elleni idegenbeli bajnokiját augusztus 10-én, pénteken este nyolc órától <a href="/dvsc-penteken-lesz-a-vidi-elleni-meccs/3945665" target="_blank" rel="noopener">játssza</a> a Pancho Arénában.

Debrecen - Mint ismert, a DVSC a MOL Vidi FC elleni idegenbeli bajnokiját augusztus 10-én, pénteken este nyolc órától játssza a Pancho Arénában.

A vendégjegyeket elővételben kedvezményesen a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni. A mérkőzés napján a felcsúti stadion kapui és a vendégpénztárak is fél hétkor nyitnak.

A Loki labdarúgócsapata augusztus 17-én, pénteken 20 órától játssza következő hazai bajnoki mérkőzését. A másodosztályból feljutó MTK Budapest érkezik a Nagyerdei Stadionba az OTP Bank Liga 5. fordulójában.

Az újonnan felkerült együttes jól rajtolt, begyűjtötte a három pontot az Újpest és a Puskás Akadémia ellen, csak a Fradival szemben távozott vesztesen.

A Loki az eddigi három forduló alatt veretlen, hét pontos a bajnoki táblázaton.

Az MTK elleni bajnokira is kaphatók a belépők elővételben online a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon, személyesen pedig a DVSC ajándékboltban.


[related-post post_id="3945665"]

[related-post post_id="3945482"]

[related-post post_id="3943925"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!