Sport

2017.10.30. 16:25

Kecskés Karina immár kétszeres Európa-bajnok

Debrecen - A remek eredmények mellett sportdiplomáciai sikernek is örülhettek a vezéresek.

Debrecen - A remek eredmények mellett sportdiplomáciai sikernek is örülhettek a vezéresek.

Szépen fénylő érmekkel tértek haza Bosznia-Hercegovinából a Vezér Fitness gyermek versenyzői az INBA Európa-bajnokságról. A Ljubuskiban megrendezett kontinenstornára 17 országból érkeztek résztvevők, a legkisebbektől a felnőttekig fitnesz és testépítő kategóriákban.

A gyermekek versengésében a 12-13 évesek között Kecskés Karina aranyérmet szerzett, így már kétszeres Európa-bajnoknak mondhatja magát. Ugyanebben a korosztályban Lakatos Léna ezüst medállal gazdagodott. Szintén a dobogó második fokára állhatott Vida Viktória, míg Szabó Amanda harmadik helyen végzett a 10-11 évesek mezőnyében. A lányok eredményének értékét növeli, hogy először versenyeztek a szüleik nélkül külföldön. Az ifjú sportolókat Tarányi Rebeka, Lukács Tímea és Tóth Emese készítették fel a kontinensversenyre.

A nagyszerű eredmények mellett egy debreceni sportdiplomáciai sikernek is tapsolhattak a nézők az Eb-n, ugyanis ezen a rendezvényen kapta meg hivatalos kinevezését Kecskés Melinda. A Vezér Fitness vezetője augusztus óta az INBA világszervezetben az európai részleg gyermek fitnesz szakágának alelnöke, megbízatása határozatlan idejű.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!