Sport

2016.06.26. 15:31

Őt is magával ragadta a válogatott csupaszív franciaországi játéka

Balmazújváros - A Balmazújváros kézilabdázója pesszimistából igazi nagy drukkerré vált. Az én Eb-m: Korsós Ádám.

Balmazújváros - A Balmazújváros kézilabdázója pesszimistából igazi nagy drukkerré vált. Az én Eb-m: Korsós Ádám.

Óriási futball-lázban ég az ország – ez nem is csoda, hiszen a magyar labdarúgó-válogatott olyan teljesítménnyel rukkolt elő a franciaországi Európa-bajnokságon, melyre nem sokan számítottak. A lelkesedés utolérte az NB I-es újvárosi kézicsapat játékosát, Korsós Ádámot is.

– Csodálkozva nézem, mit művelnek a honfitársaink. Általában kicsit pesszimistán állok hozzá a meccseikhez, de ez most megváltozott. Például Izland ellen is, mikor vesztésre álltak, nem adták fel, küzdöttek, felszántották a pályát, magával ragadott engem is a produkciójuk – fogalmazott az irányító, aki szerint akár a negyeddöntőbe is bejuthat Magyarország.

– Kíváncsian várom, a belgák ellen mire lesznek képesek Geráék. Ellenfelünk komoly játékerőt képvisel, de fontos tényező, hogy nekik van veszítenivalójuk. Mi szinte teher nélkül játszhatunk, biztos vagyok benne, hogy a srácok most is a maximumot fogják nyújtani. Láthatjuk az egész Eb alatt, hogy minimális különbségek vannak az együttesek között, nem tartom kizártnak, hogy a vasárnapi nyolcaddöntő után tovább szurkolhatunk a magyaroknak – vélekedett a kézis, aki egyébként gyerekkora óta angoldrukker.

HBN–SZADÓ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!