Sport

2016.06.18. 17:14

Loki-vereség az első szombati edzőmeccsen

Debrecen - Bellas hajrában lőtt gólja a szlovákok javára döntötte el a mérkőzést. A második felvonást viszont már megnyerték a debreceniek.

Debrecen - Bellas hajrában lőtt gólja a szlovákok javára döntötte el a mérkőzést. A második felvonást viszont már megnyerték a debreceniek.

Az MFK Michalovce ellen játszik ezen a délutánon dupla mérkőzést a DVSC-TEVA alakulata Pallagon. Az első, 14 órakor kezdődött edzőmeccset a vendég szlovákok nyerték meg 2-1-re.

Az első félidő közepén Hamulek szerzett vezetést a szlovákoknak, majd hat perccel később Holman Dávid egyenlített. A találkozót a 82. minutumban Bellas döntötte el az MFK javára.

A második összecsapást már a Debrecen nyerte meg.

Nem kellett sokat várni a vezető találatra, hiszen a 10. percben már a Lokinál volt az előny. Tisza Tibor adott remek labdát Bereczki Dánielnek, aki néhány csel után 15 méterről a kapuba lőtt. Nyolc perccel később már kettővel ment csapatunk, miután Tisza szögletét követően Varga József bólintott a hálóba. Még a szünet előtt sikerült tovább növelnünk az előny: Tisza ugratta ki Mészáros Karolt, aki elfutott a jobb oldalon, majd 15 méterről a hosszúba lőtt. Tisza Tibor tehát három gólpasszt adott az első félidőben - áll a dvsc.hu beszámolójában.

A folytatásban is sorra rúgtuk a gólokat. A 64. percben Tóth Milán bizonyult eredményesnek, 18 méterről lőtt a kapuba, majd ugyanő tíz perccel a vége előtt adott egy jó labdát Kertésznek, aki kicselezte a kapust, és a hálóba lőtt. És ezzel még nem volt vége, mert a 85. percben egy szabadrúgás után Varga József fejelte tovább a labdát, Bíró Péter pedig a hálóba bólintott. A vendégek még tudtak szépíteni a végén: egy jobb oldali beadás után Bellas közelről lőtt a kapuba. A DVSC-TEVA tehát 6-1-re nyerte meg a találkozót.

HBN


A tények - Első mérkőzés

DVSC-TEVA – MFK Zemplín Michalovce 1-2 (1-1)

Debrecen-Pallag. Vezette: Iványi.

DVSC: Verpecz – Bokros, Szatmári, Mészáros N. (Nagy K. 80.), Barna – Djelmic, Szekulics, Szakály (Virág 71.), Ferenczi (Bíró 80.) - Holman – Kulcsár (Tóth M. 55.)

Gól: 0-1 Hamulek (25.), 1-1 Holman (31.), 1-2 Bellas (82.)


A tények - Második mérkőzés

DVSC-TEVA – MFK Zemplín Michalovce 6-1 (3-0)

Debrecen-Pallag. Vezette: Berke.

DVSC: Radosevic – Jovanovic (Nagy K. 65.), Brkovics, Kinyik, Nagy Z. (Virág 46.) - Mészáros K. (Bíró 46.), Varga J., Ludánszki, Bereczki – Tisza (Kertész 63.), Castillion (Tóth M. 55.)

Gól: 1-0 Bereczki (10.), 2-0 Varga J. (18.), 3-0 Mészáros K. (43.), 4-0 Tóth M. (64.), 5-0 Kertész (80.), 6-0 Bíró (85.), 6-1 Bellas (88.)


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!