Sport

2015.10.19. 11:47

Kulcsár: kezd helyreállni a rend

Debrecen - Kulcsár Tamás két gólt szerzett a hétből a Békéscsaba elleni hétvégi meccsen.

Debrecen - Kulcsár Tamás két gólt szerzett a hétből a Békéscsaba elleni hétvégi meccsen.

- Kezd helyreállni a rend, teszi mindenki a dolgát a csapatban, és nem tudom másként mondani, ennek itt, most, a Békéscsaba itta meg a levét. Úgy gondolom, bárkivel játszunk, ma megvertük volna – értékelte a Loki teljesítményét a szombati, Békéscsaba elleni mérkőzést követően Kulcsár Tamás, aki két góllal járult hozzá a 7–0-s hazai győzelemhez.

A szélvészgyors csatár elmondta azt is, hogy ebben az idényben, a sérülések miatt, az előző évekétől eltérően, nem egy alapcsapat játszotta sorra a meccseket, hanem többen kapcsolódtak be a játékba. Ezzel együtt különböző játékrendszereket is próbálgattak. Mostanra azonban helyükre kerültek a dolgok.

Tudása legjavát adja

– Az első félidőben nem ment annyira a játék, ám az egész mérkőzésen érezhető volt, hogy nincs veszélyben a győzelmünk. De tudjuk, milyen a futball! Ha nincs az a szerencsés első gólunk, és egy kontrából eljönnek, bevágják, aztán „bebútoroznak” hátul, megint nem nekünk áll a zászló. Vagy lehet, csak egy góllal tudtunk volna nyerni. Ilyen a foci, ebben benne van bármi. Most jobban felvállaltuk a támadójátékot, kicsit úgy érzem, ez a régi Debrecenhez hasonlított. Mentünk, futottunk, még akkor is, hogy ha nem is volt annyira szép a futballunk. De a futásnak ez az eredménye, hét gólt rúgtunk – folytatta Kulcsár, aki ebben az idényben először a Békéscsaba elleni mérkőzést játszotta végig. – Voltak problémáim, nem szeretnék most már erről beszélni. Rendbe jött minden, beálltam újra a sorba, próbálom a legjobb tudásomat nyújtani, a csapat javára fordítani. Régebben egy kicsit panaszkodtam is, hogy én nem vagyok az a nagy gólvágó, hogy 10–20 gólt lőjek szezononként. De úgy érzem a gólok, amelyeket ma rúgtam, szépre sikeredtek.



Hétvégén Felcsúton

– A Puskás Akadémiához megyünk a hétvégén, az egészen más mérkőzés lesz, mint a mai, valószínűleg más taktikát is fogunk kidolgozni. A futball nem úgy működik, hogy ha ez így jó volt, most már rendben van a bajnokság hátralévő része. Minden egyes csapat ellen sokat kell dolgozni, minden sikerért nagyon meg kell dolgozni a mostani bajnokságban. Akkor is értéke van a megszerzett pontnak, ha esetleg rosszabb játékkal szerezzük is meg – mondta a támadó a bajnokságról.

HBN–KZS


Az a „szerencsés első gól”

– Kicsit mögém jött a labda, be kell, hogy valljam, szerencsém volt. Balogh Norbival összenéztünk, nem jól passzolta be a labdát, bal lábbal értem csak el, aztán megmondom őszintén, nem éreztem, hogy hová fog menni a lövésem – idézte föl Kulcsár a vezetőgólt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!