Sport

2015.09.28. 11:02

Két éremmel tért haza a HISE három bunyósa

Eger - A mérleg kimondottan jó, hiszen az Egerben szeptember 24-27. között megrendezett serdülő országos bajnokság vasárnapi döntőiben végül ezüstérmet szerző Veres Tibor (68 kg) mellett korábban Kanalas Dániel (44,5 kg) bronzig jutott, így a trió két dobogós helyezést szerzett.

Eger - A mérleg kimondottan jó, hiszen az Egerben szeptember 24-27. között megrendezett serdülő országos bajnokság vasárnapi döntőiben végül ezüstérmet szerző Veres Tibor (68 kg) mellett korábban Kanalas Dániel (44,5 kg) bronzig jutott, így a trió két dobogós helyezést szerzett.Ugyanakkor, ha azt is belevesszük a pakliba, hogy Varga Jenő Richárd (43 kg) érdekes módon maradt le a továbbjutásról, valamint Kanalas Dani kapcsán is azt nyilatkozta vezetőedzőnk, Máté Attila, hogy az ő "pontozólapja" szerint előrébb is végezhetett volna, akkor árnyaltabb a helyzet. Mindenesetre jó látni, hogy a hajdúsámsoni (és nyíradonyi, debreceni) Harangi Imre SE továbbra is tényezőnek számít a magyar ökölvívásban nem csak a felnőttek között, de az utánpótlásban is.

A vasárnapi 68 kilós fináléban Veres Tibor (HISE) a KSI-s Varga Gyulától szenvedett pontozásos vereséget. Ahogyan maga a versenyző később elmondta, egy erős, rutinos ellenféllel szemben úgy érzi az első menet elment, a másodikat viszont tisztán hozta. A harmadikban meg forma-forma volt a meccs alakulása. Azt is elmondta a fiatal öklöző, hogy edzője, Máté Attila szerint a képességeivel nincs gond, de sokat kell még edzenie, valamint meccstapasztalatot kell szereznie, hiszen fejben még nincs ott annyira a mérkőzésen, ahogy kellene.

A HISE csapata tehát 1-1 ezüst, illetve bronzéremmel zárt a 2015-ös serdülő ob-n. Gratulálunk a csapatnak a dobogós helyezésekhez, illetve az eddig elvégzett munkához!

- harangiboxing.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!