Sport

2014.12.07. 21:00

DVSC-TEVA vs. MTK - Edzői nyilatkozatok

Debrecen - A DVSC-TEVA vs. MTK (2-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Garami József értékelte a látottakat.

Debrecen - A DVSC-TEVA vs. MTK (2-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Garami József értékelte a látottakat.

Kondás Elemér: A végére egy változatos mérkőzés kerekedett ki a találkozóból. Az első félidőben a helyzetek sokaságát dolgoztuk ki, szerezhettünk volna több gólt is. Mondtam a szünetben a játékosoknak, hogy egy gól nem elég az MTK ellen, mert ez a csapat a semmiből is tud gólt szerezni. A második félidő közepén kicsit elaltattuk a játékot, gólt kaptunk, de utána is mentünk a győzelemért. Lényegében magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. A végén a büntetőből betaláltunk. A játékosok küzdeni akarását mutatja, hogy végig hajtottak. A közönség és a csapat is együtt volt ezen a mérkőzésen.

Garami József: Az első félidőben jobban játszott a DVSC. Egy nagyon jól eltalált lövéssel vezetést szerzett a Debrecen. A második félidőben jobban voltak helyzeteink, de a végén a tizenegyes eldöntötte a mérkőzést. A játékosok tartását mutatja, hogy még a végén is hajtottak az egyenlítésért.


HAON-ÉLŐ - DVSC-TEVA vs. MTK 2-1 (1-0)

Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 17. fordulójában a DVSC-TEVA otthonában fogadta az MTK Budapest csapatát. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!