Sport

2014.10.04. 08:23

Nem sok hiányzott

Berettyóújfalu - A ciprusi APOEL Nicosia csapata ellen kapott ki 3–2-re az MVFC második meccsén az UEFA Futsal Cup Berettyóújfaluban rendezett csoportkörében.

Berettyóújfalu - A ciprusi APOEL Nicosia csapata ellen kapott ki 3–2-re az MVFC második meccsén az UEFA Futsal Cup Berettyóújfaluban rendezett csoportkörében.A Mezei-Vill a norvég Vegakameratene elleni 3–2-es sikerrel nyitott, míg az APOEL 5–1-re maradt alul a Slov-Matic együttesével szemben, vagyis ha nyert volna az MVFC, már be is jutott volna a legjobb 16 közé. Az újfalusiak csapatkapitánya, Trencsényi János szerzett vezetést a 8. percben, ám még a szünet előtt egyenlítettek a ciprusiak. Fordulás után Rábl János rámolta be a hazaiak 2. gólját, azonban újra jött a válasz, sőt, a hajrában megszerezte a vezetést és a győzelmet is az APOEL.

A szlovákok 3–0-ra verték a norvégokat, így az Újfalunak mindenképp nyernie kell utolsó meccsén, vasárnap 16.15-től a Slov-Matic ellen, ha tovább akar jutni.

HBN


Berettyóújfalu - Izgalmas hajrá után 3–2-es győzelemmel nyitott a Berettyóújfalu a Vegakameratene ellen a Futsal Cup-ban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!