Sport

2014.10.15. 15:05

Elindult a Loki Focisuli idei versenysorozata

Debrecen - Ismét a Debreceni Labdarúgó Akadémia adott otthont a 2014/2015-ös év Loki Focisuli Chio Labdarúgó Torna első fordulójának.

Debrecen - Ismét a Debreceni Labdarúgó Akadémia adott otthont a 2014/2015-ös év Loki Focisuli Chio Labdarúgó Torna első fordulójának. Kiváló labdarúgó időben, öt korosztályban közel félezer gyerek küzdött az első körben. A kis focipalánták izgalmas, hajtós, de sportszerű mérkőzésekkel szórakoztatták a nagyszámú szurkolótábort.

A 2007-es korosztály először vett részt ilyen megmérettetésen, de ez a játékukon egyáltalán nem érződött. Végül ebben a korosztályban százszázalékos teljesítménnyel a Lilla téri Általános Iskola csapata végzett az első helyen, a csapatot Sipos Péter, Papp Gábor Milán, Kató Ákos, Nagy Péter, Virág Zalán, Harsányi Benedek, Vlajk Márk, Ökrös Ádám, Máté Bence, és Kovács Krisztián alkotta. A gólkirály is ebből a gárdából került ki, Nagy Zalán személyében, aki öt találatig jutott.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!