Sport

2014.05.25. 19:01

Puskás Akadémia FC vs. DVSC-TEVA - Edzői nyilatkozatok

Felcsút - A Puskás Akadémia FC vs. Debreceni VSC-TEVA (0-1) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Benczés Miklós és Kondás Elemér értékelték a látottakat.

Felcsút - A Puskás Akadémia FC vs. Debreceni VSC-TEVA (0-1) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Benczés Miklós és Kondás Elemér értékelték a látottakat.

Benczés Miklós (Puskás Akadémia FC): - Azt el kell mondani, hogy nem a bajnok aspiránssal, hanem a bajnokkal játszottunk és bajnoktól kaptunk ki 1-0-ra. Szerettük volna megnehezíteni a dolgukat, ez volt az elsődleges cél. A másodlagos pedig az, hogy eredményesek is legyünk. Az első sikerült, hiszen úgy gondolom, nem adtuk könnyen magunkat, nehezen tudtak minket feltörni a debreceniek, voltak nekünk is lehetőségeink. Egy dolog marad, gratulálni a Debrecennek a bajnoki címért.

Kondás Elemér (Debreceni VSC-TEVA): - Akkor van bajnoki cím, amikor meghúzzák a vonalat. Jelen esetben van három pont és 14 gól előnyünk. Majd jövő héten elválik. Valószínű, hogy telt ház lesz, úgyhogy szeretnénk azt a mérkőzést is megnyerni. Ádám parádés labdát kapott, és ragyogóan kihasználta a lehetőséget. Idegenben is próbáltunk támadni, kicsit nyomott volt a levegő, de úgy érzem, megérdemelten nyertünk.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 29. fordulójának pótlásában a Debreceni VSC-TEVA gárdája a Puskás Akadémia FC vendégeként lépett pályára vasárnap 15 órától a Pancho Arénában. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!