Sport

2013.08.30. 09:41

Volas: az élen kell maradnunk!

Debrecen - A DVSC-TEVA szlovén csatára Pécsre is a három pont reményében utazik el.

Debrecen - A DVSC-TEVA szlovén csatára Pécsre is a három pont reményében utazik el.

Adamo Coulibaly nyári távozásakor sokan feltették a kérdést a debreceni táborban, hogy a francia támadó helyett ki termeli majd a gólokat a Lokiban. Bár a kétszeres gólkirályt valóban nem lesz könnyű pótolni, érkezett valaki a DVSC-hez, aki méltó utóda lehet Coulibalynak, ő pedig nem más, mint Dalibor Volas. A szlovén csatár először a harmadik fordulóban volt eredményes a DVTK ellen, majd legutóbb a Fradinak lőtt kettőt. Úgy tűnik, kifogástalanul sikerült a beilleszkedése a Hajdúságban.

Felszabadult

– Nagyon jól érzem magam a csapatban – nyilatkozta lapunknak Volas a pénteki tréninget követően. – Azt hiszem, az eddig megszerzett három gólom is jól mutatja, megtaláltam a helyem a Lokiban. Remek együttesbe igazoltam, a közösség is kiváló és sokat segített a beilleszkedésemben, hogy több, a volt Jugoszláviából származó csapattársam van Debrecenben. Ez azért is fontos, mert egyelőre a magyar nyelv nekem nagyon nehezen megy – ismerte el mosolyogva a huszonhat esztendős labdarúgó.

Szóba került a múlt heti, Ferencváros elleni találkozó is, amelyen Volas a második félidőben sokkal jobb teljesítményt nyújtott, mint a szünet előtt.

– A meccs elején elég nagy volt a hőség, kicsit ezzel is meg kellett küzdenem. A szünetben az öltözőben a mester felhívta a figyelmemet, hogy próbáljak még többet játékban lenni és pontosabban játsszam meg a labdákat. Sokat jelentett, hogy rögtön a fordulás után betaláltam, ettől felszabadultabban futballoztam és nagy örömömre a csapat megnyerte a rangadót. Vasárnap következik a Pécs, mi vagyunk az esélyesek, mindenki győzelmet vár tőlünk, pont ezért lesz nehéz dolgunk. De én abban bízom, hogy nyerünk Pécsett és maradunk a tabella élén – mondta Dalibor Volas.

HBN-TN


Debrecen - Az OTP Bank Liga ötödik fordulójában a DVSC csapata 4-1-re ütötte ki az FTC-t, vasárnap kiderül, hogy ezt a teljesítményt Pécsett is meg tudják-e ismételni a Loki játékosai. Ön mit tippel a találkozó végeredményére?


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!