Sport

2013.08.09. 10:24

Magabiztosan mennek neki

Debrecen - Korhut Mihály szerint amennyiben berúgják a helyzeteiket, sikerrel járhatnak a Diósgyőr ellen.

Debrecen - Korhut Mihály szerint amennyiben berúgják a helyzeteiket, sikerrel járhatnak a Diósgyőr ellen.

Harmadik bajnoki mérkőzésére készül a DVSC-TEVA az NB I. 2013/14-es idényében: eddigi két úgymond lazább ütközete (DVSC-Kaposvár 7–1, DVSC–Mezőkövesd 1–0) után immár egy komolyabb találkozó vár a Lokira, vasárnap 16.30-tól a Diósgyőr együttesét fogadja az Oláh Gábor utcán a Debrecen. Tavaly ősszel hazai pályán 2–0-ra nyerte a Loki, míg tavasszal idegenben 3–3-as döntetlen született.

– Keleti rangadó elé nézünk, bár ez is csak egy meccs a többi közül, mégis nehezebb lesz. Általában jó kis találkozókat szoktunk játszani a diósgyőriekkel, szerintem ez most sem lesz másképp. Amennyiben berúgjuk a helyzeteinket, nem lehet baj – vélekedett Korhut Mihály, a DVSC bal oldali védője, aki számára jól indult a szezon, hiszen góllal segítette csapatát a Kaposvárral szemben sikerrel megvívott derbin.

– Nagyon örültem a győzelemnek, illetve az is jó érzés volt, hogy betaláltam. Annál is inkább, mert legutóbbi két gólomnál mindkétszer kiállítottak, és ez most nem történt meg – mesélte a bekk.

Talán sokaknak feltűnt, hogy gólja után kezeivel egy szívet formált Korhut, esetleg érdekelheti a futballbarátokat, kinek üzent a labdarúgó.

– A barátnőmnek küldtem, megbeszéltük, ha betalálok, így teszek majd mindig – mondta mosolyogva a játékos.

A cikk folytatását a Hajdú-bihari Napló augusztus 10-i számában olvashatják.

Ezek is érdekelhetik