Sport

2013.07.18. 22:28

Kondás Elemér: "Van hiányérzetem, több góllal is győzhettünk volna"

A Strömsgogdset - DVSC TEVA (2-2) Európa-liga selejtező norvégiai mérkőzése után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

A Strömsgogdset - DVSC TEVA (2-2) Európa-liga selejtező norvégiai mérkőzése után a két vezetőedző értékelte a látottakat.Ronny Deila (Strömsgogdset): - Egyértelműen a DVSC volt a jobb, három-négy nagy helyzetet is kialakított. Aztán a második félidőben egyre inkább belejöttek a játékba, és megnehezítették az ellenfél dolgát. Szerencsések vagyunk, hogy 2-2 lett a vége, és hogy a hajrában gólt tudtunk szerezni. A visszavágón egyértelműen a Loki lesz a favorit, de le lehet győzni a Debrecent.

Kondás Elemér (DVSC-TEVA): - Nyernünk kellett volna, hiszen nagyon sok helyzetünk volt. Jó eredmény a 2-2, de természetesen jobb lett volna győzni. A csapat úgy játszott, ahogy azt elvártuk, sok ziccert alakítottunk ki. Úgy érzem, több esetben megleptük az ellenfelet, de van hiányérzetem, több góllal is győzhettünk volna akár.


Kapcsolódó cikkek:

Loki: Lüktető játék és iksz Norvégiában

Drammen - Sok helyzet, sok lap, sok kapufa és sok gól jellemezte a Strömsgodset-DVSC Európa-liga-selejtező első mérkőzését. tovább »

HAON-ÉLŐ – Európa-liga: Strömsgodset vs. DVSC-TEVA percről percre >>>

Debrecen – A Magyar Kupa győztes Loki megkezdte idei nemzetközi szereplését csütörtökön. A DVSC-TEVA a norvég Strömsgodset vendégeként lépett pályára az Európa Liga-selejtezőjében, melyet élőben közvetítettünk a Hajdú Online-on. tovább »


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!