Sport

2013.06.07. 15:49

Harc a bennmaradásért és a feljutásért

Hajdú-Bihar - A Létavértes idegenben, a Tiszafüred ellen kezdi meg az osztályozót, az Ebes hazai pályán fogadja a Körmendet.

Hajdú-Bihar - A Létavértes idegenben, a Tiszafüred ellen kezdi meg az osztályozót, az Ebes hazai pályán fogadja a Körmendet.Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Létavértes azzal, hogy az NB III. Tisza–csoportjában az ötödik helyen zárt, jogot szerzett arra, hogy osztályozót játszhasson az bennmaradásért. Ellenfele a Jász-Nagykun-Szolnok megyei első osztály bajnoka, a Tiszafüred VSE csapata lesz. A felek először „a Tisza-tó fővárosában” küzdenek meg szombaton 17 órától.

Az osztályozós küzdelmekben érdekelt másik hajdúsági egylet a megye I. aranyérmese, az Ebesi KKSE. Szabó László alakulata az NB III. Bakony–csoportjában 45 ponttal a hatodik pozícióban végző Körmend FC-vel küzd meg a feljutásért, a párharc első felvonását vasárnap 17 órától rendezik Ebesen.

– A bajnokságban nyújtott teljesítményünk feljogosított az osztályozóra, ez volt a vágyunk. A srácok átérzik ennek a súlyát, szeretnénk megnyugtató előnyre szert tenni már az első összecsapáson – mondta Gyarmati András, a Létavértes vezetőedzője. – Azt mondhatom, készen állunk, végre megvan az ellenfelünk, és a meccs pontos időpontja is – jelentette ki Szabó László, az Ebesi KKSE vezetőedzője.

A cikk folytatását a Hajdú-bihari Napló június 8-i számában olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!