Sport

2012.09.04. 14:25

Szatmárit meglepte a lehetőség

Salakmotor - A gondok – úgy tűnik – elhárultak, a magyarok továbbjutási eséllyel indulnak harcba Miskolcon.

Salakmotor - A gondok – úgy tűnik – elhárultak, a magyarok továbbjutási eséllyel indulnak harcba Miskolcon.Úgy tűnik, összeállt a magyar egység a salakmotoros páros Európa-bajnoki elődöntőre, a jelek szerint Magosi Norbert és Szatmári László képviseli hazánkat a szeptember 8-i, Miskolcon megrendezendő derbin. Sokáig nagy volt a bizonytalanság, hiszen a sérülések miatt alig akadt hadra fogható salakszóró kis hazánkban, ám végül Magosi Norbert vállsérülése ellenére vállalta a szereplést. A páros másik tagjának mindenképpen Szatmárit akarta megnyerni a csapatvezetés, ám a Debrecen Speedway SE vaspapucsosának a technikai háttér megteremtése okozott fejtörést.

– Vannak problémáim, de megpróbálom megoldani őket. Jelen állás szerint 90 százalékig biztos, hogy starthoz állok Miskolcon – nyilatkozta a Naplónak Szatmári László. A debreceni salakos őszintén beszélt a kialakult helyzetről. – Sajnos olyan nemzet lettünk, ha két versenyző kidől a sorból, már nem tudunk elindulni egy kvalifikációs viadalon. Előzetesen nem terveztem azzal, hogy szerepet kaphatok a páros Eb-n, biztos voltam benne, hogy Tabaka és Magosi alkotja a magyar csapatot. Miután Józsika megsérült, szólt a csapatvezető, szeretnék, ha én lennék a beugró. Nem tagadom, jelen helyzetemben nagy erőfeszítésekbe telik, hogy versenyképes legyek ezen a viadalon – mondta Szati, aki hangsúlyozta, mindent elkövetnek Magosival azért, hogy fináléba jusson a magyar csapat.

HBN-BN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!