Karrier

Mi történik, mikor részt veszel egy konferencián, állásbörzén vagy egy szakmai kerekasztal beszélgetésen? Rögtön csatlakozol a tömeghez és elvegyülsz? Szép lassan ismerkedsz? Vagy visszamész a helyedre és csöndben izgulsz?
Az álláskeresők mantrája: network, network, network! Olyan gyakran halljuk, hogy már végre el is hisszük a fontosságát. De vajon értjük is, hogy valójában miért olyan fontos? Nyilván azt mind tudjuk, hogy ha állást keresünk, akkor minél több emberrel érde
Egy szűkkörű bejelentéssel újra elindult az autóbuszgyártás a debreceni Inter Traction Electrics Kft. telephelyén április 9-én, miután a koronavírus elleni védekezés érdekében március 23-án átmenetileg, két hétre felfüggesztették a munkafolyamatokat.
Sok pályakezdő vagy munkahelyet váltó követi el azt a hibát, hogy eleve rossz célt fogalmaz meg magának és lehet, hogy rövid távon működőképes történetbe kezd, azonban kis idő múlva már fogja a fejét a “bárcsak újra kezdhetném” felkiáltással.
Debrecenben, a hazai gazdaság egyik legdinamikusabban fejlődő városában olyan meghatározó nemzetközi vállalatok is hozzájárulnak a növekedéshez, mint a Vitesco Technologies Hungary Kft, a Continental elektromobilitással foglalkozó vállalata.
A Mediaworks Hungary Zrt. ismert és közkedvelt napilapjaival, a Nemzeti Sporttal, a Világgazdasággal, 19 megyei napilappal, női-, bulvár-, gasztro-, ifjúsági-, gazdasági- és sportmagazin-portfóliójával, digitálismédia-termékeivel, nyomdáival Magyarország