Hirdetés

2021.09.19. 09:00

Prémium használtautó-import Németországból? Bármikor!

Fotó: mahzrt.hu

A prémium használtautó-import már évtizedek óta elsősorban Németországból történik. Ennek számos oka van, de a fő az, hogy onnan valóban kiváló állapotú, megkímélt, keveset futott autókat lehet importálni. Mondhatni újszerű autókhoz lehet hozzájutni az új árnál jóval alacsonyabb összegért.

Épp ezért sokan foglalkoznak ezzel a területtel, és vannak kalandvágyó magánszemélyek is, több-kevesebb sikerrel. Ma már nem nagy dolog behozni egy prémium használt autót Németországból, ha a megfelelő, profi importőrt bízzuk meg.

Ilyen a prémium használtautó-import egy profinál

Van olyan szereplő a piacon, aki több évtizedes múlttal rendelkezik a területen. Olyan cég, aki az évek során kiépítette kapcsolatait a megbízható Németországi kereskedőkkel. Olyan, aki már rég kiszűrte a kóklereket, akinél nincs átverős kereskedő. Aki valóban prémiumban utazik. Ilyen cég a Magyar Autókereskedőház Zrt. is, akik felsőfokon űzik a prémium autók importját.

Egy ilyen profi importőr többször nézeti át ügyfelei kiszemelt autóját, mint más a sajátját két műszaki között (azokat is beleértve). Olyan minőségi folyamatokkal rendelkezik, amit magánszemélyként nem tudunk túlszárnyalni. Még kint, a helyszínen ellenőrzik esztétikailag és műszakilag a kiszemelt autót. Minden esetben zárt trélerrel hozzák be a kiszemelt autókat, hogy ne sérüljenek. És megérkezést követően is van lehetősége a vásárlónak átnézetni a járművet.

Így néz ki egy igazán profi prémium használtautó-import.

Milyen autókat érdemes behozatni Németországból?

Csak prémiumot! Nyilván vannak ott is olcsóbb (de rosszabb állapotú) autók, de nem érdemes ezzel kísérletezni, mert könnyen mellényúlhatunk.

Azzal, hogy megbízható szakemberek segítségével vásárolunk, akik garantálják a behozott autók kifogástalanságát, csak nyerhetünk! Nem kell azon agyalnunk, hogy megbízható-e a kiszemelt autót áruló kereskedő, mert biztosak lehetünk benne, hogy az. Nem kell a helyszínen megnéznünk az autót, hogy valóban olyan-e, mint amilyennek online láttuk, mert ellenőrzik helyettünk. Továbbá a biztonságos szállításról is gondoskodnak.

A gyártó pedig teljesen egyénre szabott. Gyakorlatilag minden gyártónak vannak prémiumkategóriás autói, így ez főleg ízlés kérdése. De hogy mindenki valóban olyan autót tudjon találni, amilyet szeretne, ahhoz kell egy profi import használtautó-kereső.

Ilyen egy jó import használtautó-kereső

Ha prémium autót szeretnénk, akkor nem árt, ha a járművek már előre szűrve vannak bizonyos feltételek alapján. A MAH Zrt. keresője például csak 2013 utáni és 120 000 km-nél kevesebbet futott autókat tartalmaz. Emellett pedig számos szűrési lehetőség közül választhatunk, ami minden igényt kielégít. Érdemes kipróbálni a keresőt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában