PR cikk

2008.03.17. 15:46

Ajándék autó a Suzuki Autószövtől!

<p>A sokak által ismert és közkedvelt pár, a Balássy Betty és Varga Feri énekes duó a mai naptól egy új Suzuki SX4-el járja az országot.&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-balassy-varga-a-suzukinal_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

A budapesti és vidéki turnék helyszíneire is az új autóval érkezik a páros, akik nagy örömmel, jó hangulatban vették át a kis piros SX4 kulcsát Tanka Péter ügyvezetőtől, az István úti Suzuki Autószövben. A magas felszereltséggel bíró Suzuki a Debreceni Autószöv tulajdonosának, Pocsai Attilának köszönhetően került a sztárpáros birtokába.

Örömmel értesítjük a duó rajongóit és az általuk játszott zene kedvelőit, hogy hamarosan újra találkozhatunk Bettyékkel, hiszen ígéretük szerint a közeljövőben ellátogatnak hozzánk egy-egy fellépés erejéig a Rádió Fun májustól induló, nagyszabású roadshowja keretében.

A Suzuki Autószöv és Varga Feriék ma biztosan boldogan kezdték a napot! Nézzen be hozzánk és meglátja, Ön is elégedetten távozik!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!