Antifa-nyomozás

2023.06.22. 09:21

Öngyilkos lett a pedofil felvételek tulajdonosa, a Szikra Mozgalom egyik aktivistája

A férfi gyanúsítotti kihallgatása előtt felakasztotta magát a biatorbágyi volt katonai bázison.

MW

Hátborzongató rituálé jeleit találták a biatorbágyi öngyilkosság helyszínén. Vagy a bizonyítékokat akarták eltüntetni?

Forrás: Metropol

Saját kezével vetett véget az életének az a férfi, aki a rendőrség szerint tulajdonosa volt az Antifa-nyomozás során talált pedofil felvételeknek – írja lapértesülés alapján a Magyar Nemzet. A lap információi szerint a férfi azután akasztotta fel magát, hogy gyanúsítottként berendelték kihallgatásra, amelyre így már sosem kerülhet sor. 

Az értesülést az Antifa-embervadászat ügyében nyomozó Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hivatalosan nem erősítette meg, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) területén, Biatorbágyon, a volt rakétabázison történt az öngyilkosság. A PMRFK a lap megkeresésére annyit közölt:

Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy kollégáim egy holttestet találtak Biatorbágy külterületi/erdős részén. A haláleset kapcsán bűncselekmény gyanúja nem merült fel, budaörsi kollégáim az általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálják a körülményeket.

Mint megírtuk, a Jámbor András nevével fémjelzett Szikra Mozgalom aktivistájának lakásán csaknem háromszáz olyan felvételre bukkantak a nyomozók, amelyek tizenkét év alatti, köztük két-három éves gyermekek szexuális sanyargatása, megerőszakolása látható. A lefoglalt adathordozókon hetvenezer olyan pornográf felvételt tároltak, amelyeken láthatóan tizennyolc év alattiak szerepelnek.

A teljes cikket a Magyar Nemzeten olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában