Családi tragédia

2022.09.11. 10:58

Tizenegy éves gyerek ölhette meg 9 hónapos testvérét Bécsben

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

Fotó: Shutterstock

Az eset pénteken este történt. Amíg az édesanya a konyhában volt, addig a gyerekek a nappaliban játszottak. Amikor a 33 éves nő visszament a konyhába, már a csak a 11 éves gyereke volt ott, a babának nyoma sem volt. Az idősebb testvér a közlések szerint „idegrendszeri betegségben szenved” – írta a Kronen Zeitung.

A kisbabát nem sokkal ezután megtalálták: a Donaustadt kerületi lakás erkélye alatti gyepen feküdt. A mentőket azonnal riasztották, de minden erőfeszítés hiábavalónak bizonyult. A baba nem sokkal később a kórházban meghalt.

A rendőrségnek már van egy gyanúja: a tizenegy éves testvér összefüggésbe hozható a halállal. A nyomozás gyorsan halad – közölte Barbara Gass rendőrségi szóvivő. Hozzátette, az ifjúsági jóléti hivatalt értesítették. A további eljárást szorosan egyeztetik a hivatallal – írta a cikk szemléje alapján a vaol.hu.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!