Bulvár-celeb

2023.01.18. 05:50

Kétségbeestek a rajongók Mick Schumacher apjával közös fotója láttán

A legendás Forma–1-es pilóta fia váratlanul megváltoztatta profilképét, és ezzel óriási riadalmat keltett.

Forrás: AFP

Apja rajongói egyből a legrosszabbra gondoltak a szívbemarkoló közös fotó közzététele miatt. A 23 éves F1-pilóta új, érzelmeket felkorbácsoló képe egy apjával közös fotója, amelyet profilképének állított be a Twitteren.

Mivel Michael Schumacher állapotát 2013-as síbalesete óta gondosan titkolja a családja, nem csoda, hogy az ezernyi hozzászóló közül sokan aggódni kezdtek: az apjával közös új profilkép annak a jele lehet, hogy valami nagy baj van Michael Schumacherrel.

„Ugye rendben van?”

„Remélem, minden oké.”

„Kérlek, Mick, mondj valamit, mi történt.”

„Legalább valamennyit árulj el, nem kell sok”

„Kérlek, ne az legyen az oka ennek, amit gondolok”

– olvasható több ilyen és hasonló aggodalmas komment is a több száz sírást, könnyeket jelző reakció között.

Sőt, még olyan is akadt, aki már Schumacher halálára asszociált, és egyből így üzent Mick képe alatt: „Nyugodjon békében apukád.”

A Schumacherék sajtóügyeit intéző Sabine Kehmmel jó kapcsolatot ápoló Bild ugyanakkor megnyugtatta az aggódó rajongókat. A lap értesülése szerint kár különösebb jelentőséget tulajdonítani ennek a lépésnek, rejtett üzenetet gyanítani a közös kép mögött – írja a Bors.

Mint kiderült, az új évre a Mercedes tesztpilótájának szegődött Mick csak egységesíti a közösségi oldalait, a Facebookján és az Instagram-oldalán is már korábban is a fenti fotó volt a profilképe.

Alighanem ezzel is csak azt akarja üzenni, amit pár napja, apja 54. születésnapja alkalmából posztolt: „Boldog születésnapot minden idők legjobb édesapjának. Szeretlek.”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!