Nem is látszott rajta...

2022.09.07. 06:35

Hihetetlen történet: a szülőágyon tudta meg a 20 éves lány, hogy gyereke lesz

A terhesség alatt készült fotókon látszik, hogy nem volt észrevehető kismamapocakja.

Forrás: Shutterstock

Biztosan sokan hallottak már olyan esetekről, amikor egy édesanya nem tudta, hogy várandós. A húszéves Vivian Wise Ruizvelasco egy barátja születésnapi buliján vett részt, azonban erős hasi és csípőtájéki fájdalmat érzett, ezért hazament pihenni. A fájdalom a gyógyszerek hatására sem múlt el, ezért kórházba ment, ahol az orvosok közölték vele, hogy szülni fog – írja a Daily Mail nyomán a Bors.

Akkor tudtam meg, hogy terhes vagyok, amikor már szültem. Sokkot kaptam, aggódtam, hogy jól van-e a baba, mi fog történni, miket kell beszereznem, hiszen korábban még sosem voltam terhes

– mondta az anya, aki TikTok-oldalán osztotta meg történetét. A nő hozzátette, hogy ugyanúgy élte az életét a terhessége alatt, dolgozott, rendszeresen sportolt és bulizni is járt. A terhesség alatt készült fotókon látszik, hogy Vivianának nem volt észrevehető kismamapocakja, elmondása alapján a menstruációja sem maradt el.

A szülők elmesélték, hogy az első sokk és az anyagiak miatti aggódás után hamar megnyugodtak, és nagyon örülnek első fiuk, Matías megszületésének, aki egészségesen jött a világra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!