Nem pletyka volt a szakítás

2022.06.05. 12:11

Kiderült, kivel lépett félre Piqué

Shakira 11 év után adta ki Piqué útját, miután a focista megcsalta.

Napok óta pletykálnak arról, hogy Shakira rajtakapta párját egy másik nővel. A 45 éves énekesnő szombaton hivatalosan is bejelentette, véget ért a kapcsolata Piquével, ám ennél többet nem akart közölni a gyerekeikre való tekintettel - írja a Bors.

Piqué állítólag már hetekkel ezelőtt visszaköltözött Carrer de Muntanerben lévő házába, és a barcelonai éjszakai életben is egyre aktívabb – vélhetően annak köszönhetően, hogy a kolumbiai származású énekesnő kirakta őt közös otthonukból.

Sokáig tartotta magát az a hír, hogy Gerard Piqué csapattársa, Gavi édesanyjával szűrte össze a levet. Többen tudni vélték azt is, hogy Shakira az ágyban kapta rajta focista urát és az asszonyt, ami után zokogógörcsöt kapott, még a mentőket is ki kellett hívni.

Az El Periodico azonban kiderítette, hogy a szóban forgó nő, akivel Piqué félrelépett valójában 20 év körüli és szőke volt. Ez kizárja Gavi édesanyját, aki egyébként barna. A 20 éves szépség tanul, az iskola mellett pedig hosztesszként dolgozik, így ismerte meg a focistát is.

Piqué a hírek szerint egyáltalán nem tűnik úgy, mint aki megbánta a tettét, sőt, csapattársaival belevetette magát az éjszakázásba. Bárokat, diszkókat látogat, az sem érdekli, ha másnap edzés van, akkor is kettő-három fele megy haza.

Shakira azóta hivatalosan is bejelentette, hogy szakított Gerard Piqué-vel. A 45 éves énekesnő és a 35 éves focista 11 évig élt együtt, két közös gyermekük is van.

Sajnálattal megerősítjük, hogy elválnak útjaink. Gyermekeink jóléte érdekében, akik számunkra a legfontosabbak, kérjük, tartsák tiszteletben magánéletüket. Köszönöm a megértést

- áll Shakira közleményében.

Egy spanyol lap azt írta, hogy a szakítás múlt hétvégén történt és az énekesnő olyan pánikrohamot kapott utána, hogy kórházba kellett vinni. 

A pár 2011 óta volt együtt,  2010-ben, a Waka Waka című világbajnoki dal klipjének forgatása közben ismerkedtek meg. Napok óta ment a pletyka, hogy a focista megcsalta az énekesnőt, aki ezt már nem tudta megbocsátani. Erről azonban egyelőre hivatalosan senki nem beszélt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!