Rémálom

2022.06.04. 05:05

Felfoghatatlan: császármetszés közben derült ki a háromgyermekes anya halálos betegsége

Az angliai Worsbrough városában élő Lois Walker esete minden kismama legborzasztóbb rémálma.

A 37 éves nő több mint egy évig járt orvosról orvosra elviselhetetlen hasi fájdalmai miatt, melyek a teherbe esést követően csak rosszabbodtak, ám a szakemberek képtelenek voltak épkézláb diagnózist felállítani, sőt, hipochondernek titulálták őt – írja a Bors.

Lois harmadik gyermekét programozott császármetszéssel akarták világra hozni, melynek időpontját 2021 szeptemberére írták ki. A műtét közben szörnyű dologra lettek figyelmesek az orvosok: 

a méhe mögött előrehaladott állapotban lévő rosszindulatú daganatot találtak, melyen már nem lehetett segíteni. Ugyan a kései diagnózis óta már kétszer megoperálták és hat kör kemoterápián is túlesett, sajnos ezek a beavatkozások hasztalannak tűntek.

A poklok poklát éltem át. Egészségügyi szakembereknek hívják magukat, tehát gondoskodniuk kellene az emberekről, ehelyett semmibe vették a panaszaimat
– fakadt ki a Daily Starnak a szomorú sorsú édesanya, akinek szembe kell néznie a ténnyel: három gyermeket fog magára hagyni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!