ütközés

2020.08.07. 10:19

Egy részeg sofőr kis híján megölte Puff Daddy fiát

A világhírnevet még Puff Daddyként elérő, jó ideje azonban Diddyként működő Sean Combs fia, Christian egy komoly autós ütközésen van túl.

BEVERLY HILLS, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - JANUARY 25: Sean Diddy Combs and Christian Casey Combs arrive at The Recording Academy And Clive Davis' 2020 Pre-GRAMMY Gala held at The Beverly Hilton Hotel on January 25, 2020 in Beverly Hills, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP / NurPhoto / Image Press Agency

Fotó: Xavier Collin

Beverly Hillsben ücsörgött a Ferrarijában a 22 éves fiú, amikor belehajtott autójába egy Tesla – írja a hirado.hu.

A Teslát – utóbb kiderült – egy ittas férfi vezette, és a folyamatban lévő vizsgálat szerint egyértelműen a bódult állapot okozta a balesetet. Christian a balesetről az Instagramján posztolt:

„Köszönöm, Istenem! Köszönet mindenkinek az aggódásért! Tegnap egy részeg sofőr jött belém, és lepergett a szemem előtt az életem. Soha ne üljetek volán mögé ittasan! Hálás vagyok, hogy élve megúsztam az esetet.”

Borítókép: Diddy Christiannal még januárban Beverly Hillsben

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!