Nagyvilág

2017.10.05. 19:49

Gyújtóval és telefonkábellel kínozta meg barátnője hörcsögeit

Nagy-Britannia - A 22 éves férfit 14 hónapra ítélte el a bíróság, miután gyújtóval és telefonkábellel kínozta meg, valamint falhoz vágta barátnője hörcsögeit.

Nagy-Britannia - A 22 éves férfit 14 hónapra ítélte el a bíróság, miután gyújtóval és telefonkábellel kínozta meg, valamint falhoz vágta barátnője hörcsögeit.

A Kentben élő, Lewis Fox névre hallgató vádlott a kisállatok egyikét addig hajigálta a falhoz, amíg az elpusztult, egy másikat telefonkábellel fojtott meg, a harmadikból pedig egészen egyszerűen kifacsarta az utolsó leheletet - írja a Daily Mail. A bíróság előtt Fox bevallotta, hogy egy negyedik hörcsögöt is meggyötört, miután az megharapta a kezét. Úgy gondolta, a rágcsáló jobban kedveli a párját, mint őt, ezért haragra gerjedt és gyújtóval égette meg az állat apró lábait.

A 18 éves Jessica Bradbrook akkor vásárolta meg az első kedvencet, amikor Foxszal elhatároztak, hogy közös gyereket vállalnak. Kíváncsi volt rá, a férfi alkalmas-e arra, hogy egy másik lényről gondoskodjon. Nos, miután az állatkínzó egyetlen héten belül egyértelműen elbukott a teszten, a párocska természetesen szakított. Fox bevallása szerint senki és semmi iránt nincsenek érzései, még a saját anyját sem szerette. Jelenlegi barátnője ennek biztosan nem örül, már csak azért sem, mert éppen állapotos.

[related-post post_id="3627855"]

A fiatal férfi a tárgyaláson elismerte tettét, és az állatkínzásért kiszabható maximumot, azaz 5 évet kapott. A bűnlajstromán azonban nem csak ennyi szerepel. Barátnőjét is többször bántalmazta, egyszer például megégette cigarettával, de olyan is volt, hogy kést nyomott a nyakához. Arról nem is beszélve, hogy többször megcsalta kedvesét, akit sokszor ocsmány szavakkal illetett, folyton ellenőrzött és megszabta, milyen ruhát vehet fel.

A börtönbüntetésen túl 5 évre szóló távoltartást rendelt el a bíróság az exbarátnő javára, valamint Foxot eltiltották az állattartástól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!