Nagyvilág

2016.08.02. 13:54

Harmadfokú égési sérülést szenvedett egy biciklis, miután az iPhone felrobbant a zsebében

Ausztrália - Az ausztrál férfi azt vette észre, hogy füstöl a lába és rettentően fáj a bőre. 

Ausztrália - Az ausztrál férfi azt vette észre, hogy füstöl a lába és rettentően fáj a bőre. Gareth Clear a Sydney melletti Manly Damon biciklizett keresztül vasárnap délután, amikor a lába megcsúszott a pedálon és leesett a kerékpárjáról. A 36 éves férfi kisebb horzsolásokkal megúszta az esést, viszont utána tűnt fel neki, hogy füstöl a lába, mégpedig azért, mert a zsebében felrobbant az iPhone-ja.



- Hirtelen hihetetlen füstöt láttam és perzselő fájdalmat éreztem. Ahogy tudom, valaki egy óriási jégtömböt nyomott a lábamra. Iszonyúan fájt - emlékezett vissza. Mint mondta, az öklével próbálta leszedni a mobilt a lábáról, mert az ujjaival hiába próbálta, az rettentően égette. A férfit kórházba szállították az incidens után, hiszen a robbanástól harmadfokú égési sérülést szenvedett. Úgy tudni, az Apple megkereste a biciklist és azt ígérik, utánajárnak a robbanás okának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!