Nagyvilág

2008.06.09. 06:22

Házasság négyesben, egy hálószobában

<p>San Jose-ban négy ember különösen értelmezte a „nagycsalád” kifejezést.</p>

Két férfi és két nő akik úgy döntöttek, hogy ők négyen egy pár. Közös hálószobában alszanak, és szeretkeznek. Tizenöt évvel ezelőtt Tony, és felesége Kaye mindketten beleszerettek egy asszonyba, Sandibe. Idővel megkérték Sandi-t, és férjét, Kevint költözzenek be otthonukba. Később kölcsönös szerelem alakult ki, és így nyitott házasságban, közös hálószobában élnek, de a két férfi között nincs szexuális érintkezés.

3 évvel később Sandi világra hozta Tony gyermekét, és a különös család minden tagja „Luck”-ra, vagyis szerencsére változtatta a nevét. Nagyobb házba költöztek, és kapcsolatukban nincs helye veszekedésnek, féltékenységnek.

Tony elmonda a Telegraphnak, hogy életüket örökké együtt képzelik el, boldogan és békességben szeretnének megöregedni. A különös házasságban nincsen hierarchia, mindenki egyformán szereti a többieket. „Nem jobb a kapcsolatom, nem szeretem jobban Kaye-t amiatt, mert papírom van arról, ő a feleségem” - mondta Tony.

A furcsa társaság minden tagja egyformán szereti kislányukat, Ruth-t is, akinek ez a természetes, és megszokott élet. „ 2 apukám és két anyukám van. Kicsit furcsa, de jó így - mondta a kislány.

Forrás: Mirror/Telegraph

· Szeretlek - a kisfiú utolsó szava Kizuhant a tizennyolcadikról 2008.06.06.
· Halott anyjával élt együtt
· Törlőkendővel a gyomorban
· A leghatalmasabb mellek Maxi Mouds 2008.06.05.
· Fábry és Vágó egymásnak ugrott
· Ágica nőknek vetkőzött

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!