Magyarország

2016.10.20. 08:18

Itt a vége: elkapták a Teréz körúti robbantót

Budapest - A TEK megerősítette, hogy elkapták a Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjét.

Budapest - A TEK megerősítette, hogy elkapták a Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjét.

Az M1 információi szerint a Terrorelhárítási Központ (TEK) szerdán elfogta a szeptember 24-i Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjét. Az M1 a TEK-re hivatkozva közölte az információt.

A Privátkopó reggel arról írt, hogy a robbantó egy szerb állampolgárságú férfi, aki kiválóan beszél magyarul. Majd napközben sokan láttak egy TEK-konvojt vonulni az M1–M7 kivezetőn, amiről estére kiderült, hogy összefüggésben állt a férfi elfogásával.

A Ripost szerint páncélozott autókkal és rengeteg fegyveressel vonult ki a TEK egy délnyugat-magyarországi címre délután, mert egy megbízható forrás jelezte a nyomozóknak, hogy tudja, hol rejtőzik a robbantó. Az eddigi személyleírásokkal ellentétben nem egy 20, hanem egy 35 év körüli férfit fogtak el.

- ÉM -


A TEK egy autót vizsgál Keszthelyen

Keszthely - A Terrorelhárítási Központ (TEK) egyenruhás és civil nyomozói lezárták szerda kora este a keszthelyi Borbás Vince sétány egy szakaszát. A Balaton-parti Helikon Hotel és a városi strand közötti szakaszon egy autót vizsgálnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!